čtvrtek 30. července 2009

LDT 2009 - 13. den


Je před námi poslední bojovka tohoto tábora. Probudili jsme se zase do krásného dne. Dnešní dopoledne jsem odehráli poslední bojovku, kdy byly dvojice v družstvu svázány za předloktí, a celé družstvo muselo obejít vymezený okruh na kterém bylo několik stanovišť. Každá dvojice musela splnit dílčí úkol,a až dokončila poslední dvojice svůj úkol, tak se celé družině stopnul čas. Tato hra se stihla do svačiny, po které děti vyrazily k řece se trochu vyblbnout.

Po rajské omáčce s knedlíkem na oběd, jsme si odpoledne uspořádali Jarmark, kde si děti mohli nakoupit za táborové zlaťáky nejrůznější předměty a hračky jako vzpomínku na tábor. Pokud někomu došli zlaťáky, mohl si o ně zahrát na místních soutěžích a to bylo Sajmon řekl, nebo Skořápky či Piškvorky, nebo Sestřel Šaška a podobně. Jarmark byl tak úspěšný že musel pokračovat i po večeři až skoro do večerky.
Ihned po tom jsme provedli večerní nástup, kde jsme dětem odevzdali Vaší poštu a sdělili jim následující program. Takže večerní hygiena a večerka.

S pozdravem Váš věrný spisovatel Honza




Zbylé fotografie z dnešního dne: