pátek 31. července 2009

LDT 2009 - 14. den

Už je tady opravdu konec. Slunečné probuzení s hudební rozcvičkou nás příjemně naladilo do posledního dne. Po nutném posledním škrábání brambor, přišel na řadu individuální družinový program, kdy bylo pouze na vedoucích co se svými ratolestmi budou v průběhu dopoledne provádět. Někteří šli k vodě, někteří hráli ringo nebo baseball a jiní pomáhali při úklidu kuchyně (služební oddíl).

Dnes byly ještě naposled pasování poslední seržanti, zbrojnoši a rytíři. Po obědě, sekaná s bramborem, přišlo na řadu velikanánské balení, kdy většina dětí přišla na věci, o kterých si myslely, že je vůbec ani neměly. Sbalilo se skoro vše, až na věci, které ještě potřebovaly po zbytek pobytu v táboře. Pak už to velké vyhlašovací ceremonium vypuklo.
Vítězné družstvo Seržantů obdrželo sladký dort a první tři družstva (Seržanti, pak Kaplani a Turkopolové) dostaly medaile podle umístění. Následovala poslední večeře a po ní hned poslední diskoška. která se výjimečně pro některé protáhla do pozdních večerních hodin. poté už jen večerka.




A poslední foto z LDT 2009, nemůže na něm chybět náš milý hlavní vedoucí!