úterý 28. července 2009

LDT 2009 - 11. den

Dnes se někteří vzbudili netradiční rozcvičkou se mnou, když hned po probuzení běželi cca 3km, a hned na to jsme skočili do Bečvy si zaplavat pár temp. Kupodivu, na to že bylo 6:45 nebyla  ta voda zase tak nepříjemná. Této akce se zúčastnil Michal, Víťa, Vláďa, Ester a Romča. Všichni to zvládli a navíc se jim to i líbilo a navíc se poté zúčastnili i klasické rozcvičky hned po ranním budíčku a celým oddílem. Dopoledne se odehrála očekávaná Olympiáda, kde s soutěžilo v deseti disciplínách jako hod šipkami, střelba ze vzduchovky, přechod lanové dráhy, běh s míčkem na lžíci atd.

Po obědě, rajská polévka a čočka s párkem, v době odpoledního klidu za námi přijeli státní policisté, aby nám předvedli svou techniku. Jedno policejní auto a motocykl. Každý si mohl vyzkoušet sednout za volant, spustit sirénu, zapnout si pouta, na prázdno vystřelit z pistole, fouknout do alkohol testeru - všichni měli 0 :-) Ihned co policisté odjeli, jsme se nasvačili a pak jsme se všichni, i vedoucí, pustili do další bojovky s názvem Hon na jelena.


Taková všeobecná honička po lese. Když jsme byli všichni splavení a pochytaní v lese, měli jsme jen chvilku na oddech a poté jsme měli za úkol uvařit Elixír. To znamenalo, že si měl oddíl vytvořit ohniště a uvařit elixír (čaj ve všech případech) z toho co v přírodě našli (kopřivy ve všech případech). Po večeři jsme si všichni společně zasedli k táborovému ohni a společně si zabékali pár písní s kytarou.


Poté následovala hygiena a večerka. Dnes nám opět vládlo příjemné počasí, bylo slunečno kolem 22 stupňů a v táboře opět pohoda klídek. Vše proběhlo naprosto hladce.




Ještě pár fotografií pro vás: