neděle 8. srpna 2010

LDT 2010 - 9. den


 SVATBA!!! Dlouho utajovaným a přesto hlavním tématem dne byla Svatba. Předcházel jí ovšem velmi pestrý program. Dopoledne jsme zahájili pořádáním Kocourkovských slavností - děti chodily po stanovištích a plnily různorodé úkoly, jako například "sněz půl rohlíku visícího na provázku bez doteku ruky", nebo "doneste co nejvíce věcí začínajících na písmeno "S".

 Odpoledne bylo hodně fotbalové - síly všech radních se spojily a zahájili jsme fotbalové utkání proti dětem. Bylo opravdu dlouhé a střídající děti se brzy dostaly do vedení, jelikož byla vedoucím možnost střídat zapovězena. Nicméně naši stateční radní se nedali zahanbit a nakonec zápas, který byl přerušen pro večeři, remizovali 4:4. Večer nás už čekala slibovaná svatba. Koukněte na fotky, slova zde asi nejsou příliš potřeba.

Devátý táborový den a jeho program: dopoledne - Kocourkovské slavnosti, odpoledne - Kocourkovský fotbal proti občanům radním, večer - SVATBA a Kocourkovský fotbal proti občanům radním. Jídelníček: snídaně - sýrová pomazánka, chléb a čaj, svačina - meloun a rohlík, oběd - čočková polévka a buchtičky s krémem, svačina - oplatek, rohlík a čaj, večeře - párek, chléb a čaj.

Svatební fotogalerie: