neděle 6. července 2008

LDT 2008 - 9. den

Dnešní den nás opět přivítalo sluníčko a už od ranních hodin příjemně hřálo. Kvůli včerejší diskotéce jsme se probouzeli až v 8 hodin a jelikož je neděle, tak jsme den začali v poklidu a bez rozcvičky, z čehož měli děti radost. V dopoledním programu bylo v plánu vypálit si znak družstva do dřeva.

Nejlepší znak si vypálili Templáři, druzí byli Erasmíni, třetí Vermuti a na čtvrtém místě Kormuni. Po obědě, kde jsme si pochutnali na čočkové polévce a buchtičkách s krémem se pustili do boje o Pevnost Boayard, která je na motivy známe televizní soutěže. Byly zde soutěže jako hádání u otce Furata, Mr. Postřeh, Humus,

Prodavač indícíí, střelba se vzduchovky, Lovení ryb, souboj na prkně, Páka, Ariadnina nit a další. V této soutěži byli nejúspěšnější Vermuti. Po párcích s chlebem a dohrávkách turnaje v ringu a baseballe jsme vrhli na noční hru "O drahokam". Přes den jsme měli teplotu kolem 22 stupňů ve stínu.
Před večerem nám dokonce nad táborem přeletělo motorové rogalo, čehož děti využily k ohromnému křiku a volání, čímž upoutali pozornost pilota, který si všimnul a oplatil pozdravy lehkým zamáváním a pokřikem dolů.