středa 9. července 2008

LDT 2008 - 12. Den

Blíží se nám konec tábora, a tak se všichni snaží urvat co nejvíce bodů pro svůj oddíl. Ne jinak tomu bylo i dnes, kdy bylo na programu "Světem za grálem", kde se děti dostaly do různých končin světa a dověděly se informace o tom místě, a pokyny k dalšímu průběhu hry.

 Po obědě, kde si všichni pošmákli na rajské omáčce s knedlíkem, se všichni jednotlivě vrhli na táborovou olympiádu, kde byla soutěž ve střelbě ze vzduchovky, běh na 50m, skok daleký z místa, přechod po lanové dráze, kliky, běh mezi špulkami, hod na cíl, slalom s pingpongovým míčkem. Výsledky z nedostatku času nebyly zatím zpracovány, zítra však vše napravíme. Večeře byla dnes uspořádána netradičně pod širým nebem, protože již bylo vše nachystané pro soutěž Miss a Missák.

Z 12 účastníku vyhráli svou kategorii Šárka Somerlíková z Templářů a Michal Petráš od Erasmínu, kteří jako vítězové Superstar získali cenné body pro svůj oddíl a navíc se zítra můžou těšit na mimořádnou večeři. Bezprostředně po vyhlášení nejkrásnějších táborníků jsme trochu zapařili na diskotéce a po ní se ti odvážnější pustili do Stezky odvahy.


Foto: