středa 3. srpna 2016

Informace z tábora 2016

Vážení a milí rodičové!

Jelikož se nám opět nepodařilo zprovoznit internetové připojení uprostřed hustopečských lesů v takovém rozsahu, abychom mohli přidávat příspěvky a fotky na tyto stránky, opět jsme sáhli k osvědčenému řešení - průběžnému zveřejňování fotek dění z tábora přímo našimi válečnými zpravodaji na bitevním poli (rozuměj instruktory a vedoucími, kteří se starají o chod tábora). Fotky jsou průběžně zveřejňovány na našem Facebookovém profilu na této adrese:

https://www.facebook.com/ldthustopecenadbecvou/

Profil je veřejně přístupný takže i ti z vás, kteří nefandí Facebooku se mohou na fotografie podívat. Průběžně jsou zveřejňovány i krátké informační příspěvky tak jak nám to dovolí čas a momentální rozložení sil :)

I v dnešní době moderních komunikačních prostředků si myslíme, že nic malého táborníka nepotěší tak, jako dopis z domova, pro zapomnětlivé či nováčky připomínáme táborovou adresu:


Letní dětský tábor Ostrava
Hustopeče nad Bečvou 753 66


Taky se nám už pomalu blíží víkend, kdy mnozí z vás budou chtít své ratolesti navštívit. Moc to sice nedoporučujeme, ale pro ty neodbytné z vás přikládáme ještě mapku, kde nás najít :)

Kudy do tábora:

Žádné komentáře:

Okomentovat