pátek 2. srpna 2013

Den sedmý - 2.8.2013

Máme za sebou sedm dnů letošního tábora a zítra se probudíme do druhé poloviny. Dětem se na táboře zatím velmi líbí a někteří, kteří musí odjet dříve, se s námi nechtějí vůbec rozloučit... Ale čas běží a proto se podíváme na dnešní sedmý táborový den.
Ráno nás opět probudilo sluníčko a dělalo nám společnost po celý den. Na ranním nástupu se děti dověděly radostnou novinu, kterou chtěly slyšet snad už od začátku tábora - na programu byl výlet do daleké Číny (Hustopeče nad Bečvou) a s tím spojené nákupy koření, exotického jídla a zajímavých hraček dálného východu. Cesta byla sice hodně dlouhá, ale děti si i tak do tábora odnášely spoustu proviantu.
Odpoledne jsme museli odolávat dalšímu vedru a tak jsme zvolili nedalekou řeku Bečvu jako dočasné útočiště před odpolední hrou. Odpolední hrou byla modifikovaná hra "Cukr, káva, limonáda..." a vítěze se dozvíme až při zítřejším ranním nástupu.
A večer? Rozlučková diskotéka s Matějem Krestou, který zítra odjíždí na sportovní soustředění - ale nebojte, my Matěje jen tak nedáme!!!!

Dnešní jídelníček:
  • Snídaně: šáteček, kakao
  • Svačina: musli, rohlík, fruko
  • Oběd: květáková polévka, rizoto, čaj
  • Svačina: meloun, rohlík, čaj
  • Večeře: salám, chléb, čaj
A ještě pár fotografií:





Žádné komentáře:

Okomentovat